Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠ ά τ ρ α

Το μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα
και οι
(.poema..) εκδόσεις
σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ.στον καλαίσθητο χώρο του τεϊοποτείου Τραμ (Αράτου 24, Πάτρα)

σε συνεργασία με
το περιοδικό Διαπολιτισμός
για την παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου,
 στο πλαίσιο του επετειακού Ετους Κ. Π. Καβάφη

Cavafis1.jpg
Διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο του οι Πατρινοί ποιητές: Σπύρος Βρεττός, Διονύσης Καρατζάς, Βασίλης Λαδάς, Γιάννης Η. Παππάς, Βασίλης Ρούβαλης, Γιάννης Χρυσανθόπουλος

Για τον ποιητή θα μιλήσουν
η φιλόλογος
Μαρία Ψάχου
ο ποιητής Σπύρος Βρεττός

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λίγα λόγια για το μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα:

8 χρόνια από το ξεκίνημα των εκδόσεων Χαραμάδα και με την επιστροφή τους, ο χώρος του γραφείου μετατρέπεται σε ένα μικροβιβλιοπωλείο με επιλογές από όλο το φάσμα της λογοτεχνίας, της ποίησης, των μελετών και των περιοδικών.
Στην Τσαμαδού 39, στον 1ο όροφο, μπορείτε να βρείτε βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα, επιλεγμένα με προσοχή ενώ οι τίτλοι μας συνεχώς αυξάνονται. Ειδικότερα για τα βιβλία των εκδόσεων Χαραμάδα και Ο κήπος με τις λέξεις, όλα τα βιβλία μας πωλούνται με έκπτωση 50%. Τα υπόλοιπα με τουλάχιστον 30% έκπτωση (εκτός αυτών που εντάσσονται στην ενιαία τιμή και πωλούνται με 10%). Τα μεταχειρισμένα ξεκινούν από 1 ευρώ. 
Το μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή 6-9 το απόγευμα. Την περίοδο των γιορτών θα είναι ανοιχτό και 12-4μμ το Σάββατο και την Κυριακή 21-22/12 καθώς και το Σάββατο 28/12. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: