Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Το Straw Dogs magazine ανεβαίνει για παρουσιάσεις σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα!!!

Τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, το Straw Dogs ανεβαίνει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα τεύχη του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Ξεκίνημα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου οι δύο υπεύθυνοι έκδοσης του περιοδικού, Γιώτα Παναγιώτου και Γιάννης Ζελιαναίος,  θα βρεθούν στην φιλόξενη μπάρα του Lucky Luke, θα πουν δυο τρία λόγια για το περιοδικό, θα απαγγείλουν επιλεγμένα ποιήματα από τα τρία τεύχη και θα ανεβούν στα decks μαζί με το σκιαγράφημα και τον Γιώργο Μανάδη… για να τους κατεβάσουν κάτω!!!
Τα τρία τεύχη του Straw Dogs magazine θα υπάρχουν προς πώληση στο Lucky Luke για όποιον ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει μαζί με bonus δώρα.
Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 23:00
Το Lucky Luke bar στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην οδό Πρόξενου Κορομηλά 58
Συνέχεια παρουσιάσεων και κάθοδος στην Αθήνα. 

Παρασκευή  29  Νοεμβρίου και ώρα 20:00, κατεβαίνουμε στην πρωτεύουσα και στο βιβλιοπωλείο του Φαρφουλά στα Εξάρχεια (Μαυρομιχάλη 18). 
Ο Φαρφουλάς που ως εκδοτικός οίκος έχει στεγάσει αρκετούς Κύπριους ποιητές θα μας φιλοξενήσει σε μια βραδιά όπου για το περιοδικό θα μιλήσουν και πάλι οι εκδότες του, Γιώτα Παναγιώτου και  Γιάννης Ζελιαναίος καθώς και ο ποιητής - μεταφραστής Νίκος Βουτυρόπουλος, όπου απ’ το επόμενο τεύχος θα συνεργάζεται σταθερά μαζί μας.  
Θα διαβαστεί επίσης ένα κείμενο για το περιοδικό που έγραψε ο φίλος και ποιητής Κώστας Ρεούσης ενώ θα επιλεχθούν και θα απαγγελθούν ποιήματα από τα τρία πρώτα τεύχη.
Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00
Το βιβλιοπωλείο του Φαρφουλά βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 18

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΙΤΛΟ

Τρέμω σαν φλάς ξεχασμένο στην εθνική
κι όλο κουνώ την ουρά μου
στο τυφλό σου παράπονο.
Χρονομετρώ την απώλεια,
αδειάζω τασάκια με σκόνη ελευθερίας
στο καλάθι των αχρήστων.
Είναι καιρός τώρα
που κοιτάζω τα σύννεφα πριν χτενιστώ.
Πάει  καιρός  που ανακατατεύω
στο πλυντήριο
τα χρώματα των λέξεων πριν καταπιώ την σιωπή μου.